Praktikant med interesse for kommunikation og frivillighed til bloddonorsagen

Vi søger dig, som brænder for frivillighed og kommunikation og som vil bruge din passion til at organisere og støtte frivillige i Bloddonorerne Danmark (BD). På den måde kan du være med til at sikre, at der altid er blod nok til at behandle patienter på de danske hospitaler.

BD er en interesseorganisation, der rekrutterer donorer til blodbankerne, informerer om bloddonorsagen og generelt varetager bloddonorsagens interesser. Du bliver en del af et sekretariat med engagerede medarbejdere, frivillige og samarbejdspartnere, der med god grund er stolte af at være en del af Bloddonorerne Danmark.

Som praktikant kommer du til at hjælpe Bloddonorerne Danmarks frivillige i de lokale enheder med kommunikationsopgaver i forbindelse med deres arbejde med at rekruttere og anerkende bloddonorer. Arbejdet sker i tæt samarbejde med dine kolleger i sekretariatet. Vi har brug for, at du kan lide at arbejde med frivillige og kommunikation, at du har gå-på-mod og at du er opsøgende i din opgaveløsning og gerne udfordrer status quo.

Vi tilbyder…

  • En vigtig rolle i et engageret team, der mobiliserer borgerne til at hjælpe med at skabe en stabil blodforsyning
  • At indgå i et større projektteam, der arbejder med forskellige projekter og indsatser med at rekruttere og anerkende frivillige bloddonorer
  • Et praktikforløb med høj grad af selvstændighed og indflydelse og fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdsuge
  • En praktikplads i et stort og rummeligt hus med et solidt fagligt fundament, godt sammenhold og festlige fællesarrangementer.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du kommer til at planlægge og afvikle møder, workshops, jubilæumsfester og andre arrangementer
  • Du får mulighed for at indsamle viden via skrivebordanalyse, interviews og lign.
  • Du kommer til at lave opslag på sociale medier og drive community magagement
  • Du får mulighed for at være med til at udvikle nye kampagner og prøve kræfter med de opgaver, du selv foreslår

Vi forestiller os, at…

Du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, marketing, sundhedsvidenskab, samfundsfag el.lign. Du er en dygtig formidler, som kommunikerer klart, tydeligt og medrivende. Du har erfaring med Adobe-pakken.

Periode og arbejdstid

Praktikopholdet er som udgangspunkt fuld tid, men vi tilpasser med dit studie. Vi har en frokostordning og en kreativ og uformel arbejdsplads. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra en dag om ugen. Hvis du vil vide mere om stillingen og om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte Quan Hoang på quan@bloddonor.dk eller 2960 4147.

Ansøgningsfristen er 10. december men send endelig din ansøgning før, da vi løbende læser dem og indkalder til samtaler. Ansøgningen sendes til quan@bloddonor.dk.

Bloddonorerne Danmark repræsenterer de danske bloddonorer nationalt og internationalt. Organisationen er bygget op af og omkring frivillighed og arbejder for at rekruttere og anerkende de 180.000 frivillige bloddonorer i Danmark for at sikre en stabil blodforsyning. Organisationen samler ca. 600 frivillige fra hele landet og administreres af et sekretariat i Taastrup med seks ansatte.