Samtykke – afmelding af magasinet Bloddonor

Ved at udfylde formularen bekræfter du overfor Bloddonorerne i Danmark, at du ikke længere ønsker at modtage vores magasin Bloddonor, som sendes til alle landets bloddonorer to gange om året.

For at efterkomme dit ønske er vi nødt til at registrere dit fulde navn og adresse på en liste over bloddonorer, som magasinet IKKE skal sendes til. Vi videresender dit navn og din adresse til vores distributør forud for udsendelse af hvert nummer af magasinet med henblik på, at distributøren kan frasortere din adresse.

For at frasorteringen fungerer, skal den adresse, du indtaster i formularen, være angivet nøjagtig som din folkeregisteradresse, da det er denne, der er registreret i blodbankens system. Skifter du adresse, kan vi ikke længere frasortere dit blad, og du skal derfor give os besked om din nye adresse. Kontakt os på info@bloddonor.dk.

De ovenfor nævnte oplysninger vil være registreret, indtil du selv kontakter os for at blive slettet fra listen. Ved afmelding som bloddonor stopper du automatisk med at modtage magasinet Bloddonor. Vi vil fortsat opbevare dine oplysninger i op til et år efter, at du er stoppet som bloddonor.

Når du indtaster dine oplysninger og trykker ‘Afmeld’, giver du samtykke til, at Bloddonorerne i Danmark må opbevare de data, som du indtaster i formularen.