Find blodbank/tappested

Der findes en lang række tappesteder/blodbanker, og på kortet herunder finder du åbningstider og kontaktinformationer.

Zoom ind på kortet og find det tappested, der ligger i nærheden af dig. Du kan også søge på en bestemt adresse for at finde ud af, hvilke tappesteder der ligger i netop det område. 

Er du interesseret i at donere plasma?

Læs mere her og find ud af, hvor du kan blive plasmatappet. Det er ikke alle blodbanker, der tilbyder de specielle tapninger.

Der er også bloddonation på Færøerne. Det kan du læse mere om på www.gevidblod.fo.


Tapning på arbejdspladsen

I nogle områder er det muligt at få besøg af den mobile blodbank på arbejdspladsen. Som hovedregel besøger blodbanken kun virksomheder eller uddannelsesinstitutioner med over 800 medarbejdere. Det er dog altid op til den enkelte region at vurdere, og der er altså ikke garanti for, at blodbankerne kan lave tapninger på nye steder, uanset antal ansatte.

På kortet ovenfor kan du se de forskellige typer tappeenheder rundt omkring i landet. Bemærk, at tapning ude på virksomheder (markeret med hvidt flag) som regel er forbeholdt de ansatte i den pågældende virksomhed.

Skift blodbank

Som bloddonor kan du give blod lige dér, hvor det passer dig. Ovenfor kan du se alle de steder, hvor det er muligt at give blod.

Hvis du ønsker at skifte blodbank, udfylder du blot denne formular, og så klarer vi resten for dig. Inden for den samme region kan du dog frit booke tid der, hvor det passer dig – også uden at melde blodbankskift via formularen.

Del denne side

Kender du en der med fordel kunne læse denne side?