Som bloddonor er det vigtigt, at du er grundigt informeret. Personalet på tappestederne er altid meget opmærksomme på at fortælle, hvad det er vigtigt at huske på som bloddonor. Men det kan være svært at huske det hele. Herunder finder du et bredt udvalg af pjecer, hvori du kan finde information om mange forskellige emner.

Undervisningsmateriale

Bloddonorernes Børnefilm

Bloddonorerne i Danmark har fået produceret en animationsfilm henvendt til børn i 0.-3. klasse. Filmen møder børnene i øjenhøjde og giver lærere og forældre mulighed for at forklare en af kroppens vigtigste funktioner på en simpel måde gennem et farverigt univers. Se filmen her.

Dit blod

Bogen Dit blod er en lærebog om blod og bloddonation. Den egner sig til biologiundervisningen i 10. klasse og gymnasiet, men kan også bruges i andre uddannelsesmæssige sammenhænge.

Formålet med bogen er at give læseren en grundlæggende viden om blod og bloddonation, samt at skabe en forståelse og sammenhæng på området.

Du kan hente bogen her

Bosse Blodlegeme

Bosse Blodlegeme er en malebog med tilhørende små tekster, der handler om blodets celler. Bogen henvender sig til mindre børn.

Du kan hente malebogen her