Et koordineringsudvalg står for den daglige ledelse, hvor driftsmæssig, videnskabelig og økonomiske strategier fastlægges. Alle medlemmer i koordineringsudvalget er også medlem af styregruppen.
Den daglige organisering styres af en styregruppe, som består af aktive forskere og læger med kompetencer indenfor administrering af biobanker, epidemiologi, statistiske metoder, genetik, biomarkører og immunologi.
Koordineringsudvalg
Sisse har stor forskningserfaring indenfor immunologi og immundysfunktion, kritisk sygdom, kliniske- og laboratoriestudier samt biomarkører og personlig medicin. Studieleder på ny national Masteruddannelse i Personlig Medicin, som udbydes af de fire sundhedsvidenskabelige fakulteter på KU, SDU, AU og AAU samt DTU.
Erik har bred erfaring indenfor molekylærbiologi og ledelse. Erik fungerer bl.a. som leder for den hospitalsbaserede Region Hovedstadens Biobank og for Region Hovedstadens Biobankssekretariat på Rigshospitalet.
Ole er ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Sjælland og er ansvarlig for etiske godkendelser og fænotyper. Ole har stor forskningserfaring indenfor genetisk epidemiologi, spørgeskemaundersøgelser, immunologi, reumatologi, dermatologi, biomarkører, videnskabsteori og etik.
Christian er medstifter af Det Danske Bloddonorstudie og forsøgsansvarlig i Region Midtjylland. Christian er desuden ansvarlig for produktionen af blodprodukter i Region Midtjylland og formand for det nationale Smitteudvalg, der vurderer risici for overførsel af smitte med blodprodukter. Christian har lang erfaring fra forskning indenfor immunologi og infektioner. Christian fokuserer især på modtagelighed for infektioner og helbredseffekter af bloddonation. Han har desuden tidligere forsket intensivt i HIV i flere projekter i Danmark og Afrika.
Styregruppe
Mie er speciallæge i Klinisk Immunologi og ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Syddanmark. Mie har forskningserfaring indenfor blandt andet bloddonation og blodtransfusion.
Søren har stor erfaring indenfor bioinformatik, systembiologi og sundhedsinformatik.
Thomas har forskningserfaringer med genetisk epidemiologi og arbejder med at forstå de mekanismer, som er involveret i bl.a. hovedpine. Thomas udfører de genetiske analyser og håndterer det elektroniske spørgeskema.
Henrik har stor erfaring med epidemiologisk forskning baseret på store databaser. Henrik er ansvarlig for design af de epidemiologiske studier samt statistisk analyse af data.
Klaus er konsulent på epidemiologiske og statistiske metoder. Klaus har mange års erfaring med mange typer af epidemiologisk forskning.
Christina er ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Hovedstaden. Christina har forskningserfaring inden for bloddonor kriterier, donationssikkerhed samt hjertekar og metabolisk sygdom.
Maria har erfaring med epidemiologisk forskning baseret på data indhentet fra registre, spørgeskemaer og fra biologiske prøver.
Khoa har forskningserfaring indenfor Staphylococcus aureus bakterie bærertilstand i næsen, prædiktorer for bærertilstand og dets betydning for risikoen for infektioner. Khoa har opbygget en biobank med næsepodninger. Khoa er ansvarlig for datamanagement til Danmarks Statistik. Arbejder aktuelt på at undersøge det nasal virom og genetiske markører for næsebærertilstand med S. aureus.
Susan har forskningserfaring indenfor immunologi, allergi og astma. Susans ph.d.-projekt handlede om høfeber og astma blandt deltagere i Det Danske Bloddonorstudie og hun forsker fortsat indenfor området. Susan er med i inklusionsgruppen, spørgeskemagruppen og etikgruppen.
Bitten er speciallæge i Klinisk Immunologi og ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Nordjylland. Bitten har stor erfaring med blodbanksdrift som lægefaglig ansvarlig gennem en årrække for produktionen af blodprodukter i Region Nordjylland.
Jakob er ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Sjælland. Jakob har forskningserfaring indenfor immunologi, immundefekt og molekylærbiologi.