Herunder kan du indtaste navnet på dit rejsemål og finde ud af, om det giver karantæne*.

OBS: Vær specifik, når du søger! Søg gerne på byen eller regionen, du har rejst til, i stedet for landet. Der kan nemlig være forskel på karantænerne inden for det enkelte land. F.eks. er der overordnet ingen karantæne i Østrig, men rejser du til Wien eller Niederösterreich, giver det karantæne i 4 uger fra 1. april til 30. november. Det samme gør sig gældende for f.eks. Algarvekysten i Portugal. 

Personer, som i løbet af de 5 første leveår har boet i alt 6 måneder i et rødt smitteområde (se karantænekortet), må tidligst give blod 3 år efter sidste ophold i et rødt område, og en ferierejse til et rødt område er nok til, at de får en ny 3-års karantæne.

Ved plasmatapninger er karantænereglerne i nogle tilfælde mere lempelige end ved fuldblodstapninger. Kontakt dit tappested for information om, hvilke regler der gælder for dig, der donerer plasma.

*Mellemlanding og transitophold i international lufthavn giver ikke karantæne, selvom den pågældende internationale lufthavn geografisk er placeret i et karantæneområde.

Bruger du en ældre version af Internet Explorer, kan du opleve problemer med visningen af kortet. Vi anbefaler, at du bruger Chrome, Firefox eller den nyeste version af Internet Explorer.