Kort over tappepauser ved udlandsrejser

Herunder kan du søge efter dit rejsemål og finde ud af, om det medfører en tappepause.

OBS: Vær specifik, når du søger! Søg gerne på byen eller regionen, du har rejst til, i stedet for landet. Der kan nemlig være forskel på pauselængden inden for det enkelte land. F.eks. er der overordnet ingen tappepause ved rejse til Østrig, men rejser du til Wien eller Niederösterreich, giver det 4 ugers tappepause fra 1. april til 30. november. Det samme gør sig gældende for f.eks. Algarvekysten i Portugal. 

Personer, som i løbet af de 5 første leveår har boet i alt 6 måneder i et rødt smitteområde (se kortet) må tidligst give blod 3 år efter sidste ophold i et rødt område, og en ferierejse til et rødt område er nok til, at man får en ny 3-årig pause.

Mellemlanding og transitophold i international lufthavn medfører ikke tappepause, selvom den pågældende internationale lufthavn geografisk er placeret i et område, der giver tappepause.

Bruger du en ældre version af Internet Explorer, kan du opleve problemer med visningen af kortet. Vi anbefaler, at du bruger Chrome, Firefox eller den nyeste version af Internet Explorer.

Del denne side

Kender du en der med fordel kunne læse denne side?