Webinar om Det Danske Bloddonorstudie

Det Danske Bloddonorstudie startede i 2010 og har siden 2013 kommet med resultater til gavn både for bloddonorers og befolkningens sundhed. Over 150.000 bloddonorer er inkluderet i studiet.

Udover at sikre blod til danske patienter, giver mange bloddonorer med deres donationer også indsigter i forskning, som kan forklare eller forudsige sygdomme gennem Det Danske Bloddonorstudie (DBDS).

Den 30. januar afholdte Bloddonorerne Danmark i samarbejde med Det Danske Bloddonorstudie et gratis webinar, hvor du kunne blive klogere på, hvordan bloddonorer også bidrager til vigtig forskning, som er til gavn for folkesundheden og høre om, hvorfor studiet er unikt på verdensplan.

Se – eller gense – webinaret: ‘Viden om blod på 30 minutter’

På webinaret møder du Christian Erikstrup, der er professor og overlæge på Aarhus Universitetshospital og Sisse Rye Ostrowski, der er professor og overlæge på Rigshospitalet

Webinaret blev afholdt mandag den 30. januar for bloddonorer, frivillige hos Bloddonorerne Danmark, ansatte i blodbanken og alle andre med interesse for bloddonorsagen.

Klik her for at hente præsentationsslides (Sisse)

Klik her for at hente præsentationsslides (Christian)