Et koordineringsudvalg står for den daglige ledelse, hvor driftsmæssig, videnskabelig og økonomiske strategier fastlægges. Alle medlemmer i koordineringsudvalget er også medlem af styregruppen.
Den daglige organisering styres af en styregruppe, som består af aktive forskere og læger med kompetencer indenfor administrering af biobanker, epidemiologi, statistiske metoder, genetik, biomarkører og immunologi.
Koordineringsudvalg
Sisse leder bloddonorstudiet sammen med Christian, Ole og Erik. Sisses forskning fokuserer på udvikling af personlig medicin med fokus på kønsforskelle indenfor for sygdom og sundhed samt hvordan særligt inflammation bidrager til sygdom hos de forskellige køn.
Erik leder bloddonorstudiet sammen med Sisse, Ole og Christian og er dataansvarlig for bloddonorstudiet.
Ole er ansvarlig for etiske godkendelser, fænotyper og leder bloddonorstudiet sammen med Sisse, Erik og Christian. Oles forskning fokuserer på donorhelbred og individualiseret diagnostik primært indenfor kronisk inflammatoriske sygdomme.
Christian er ansvarlig for data management og leder bloddonorstudiet sammen med Sisse, Ole og Erik. Christians forskning fokuserer især på modtagelighed overfor infektioner og helbredskonsekvenser af blod- og plasmadonation.
Styregruppe
Mie er speciallæge i Klinisk Immunologi og ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Syddanmark. Mie har forskningserfaring indenfor blandt andet bloddonation og blodtransfusion.
Bitten er speciallæge i Klinisk Immunologi og ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Nordjylland, samt ansvarlig for produktionen – og forsyningen af blodprodukter i Nordjylland
Mettes forskningsinteresse er kvindesygdomme med særligt fokus på endometriose. Mette har forskningserfaring med genetik og molekylære metoder, og arbejder på at forstå underliggende sygdomsmekanismer samt sammenspil mellem stærke og svage risiko-varianter.
Søren har stor erfaring indenfor bioinformatik, systembiologi og sundhedsinformatik.
Thomas har arbejdet med kvalitetssikre de genetiske data og er med til at udarbejde spørgeskemaer. Han arbejder med nerve- og hjerne-sygdomme, og har et særligt fokus på den raske hjernefunktion, hovedpiner og mutiple sklerose.
Henrik har stor erfaring med epidemiologisk forskning baseret på store databaser. Henrik er ansvarlig for design af de epidemiologiske studier samt statistisk analyse af data.
Klaus er konsulent på epidemiologiske og statistiske metoder og analyser. Klaus forsker i statistiske metoder og Epstein-Barr virus associerede sygdomme.
Susan er speciallæge i Klinisk Immunologi og ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Midtjylland. Susan har forskningserfaring indenfor bloddonation, høfeber, astma og fæcestransplantation.
Jakob er ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Sjælland. Jakob har forskningserfaring indenfor immunologi, immundefekt og molekylærbiologi.
Christina er ansvarlig for inklusion af donorer til Det Danske Bloddonorstudie i Region Hovedstaden. Christina har forskningserfaring inden for bloddonor kriterier, donationssikkerhed samt hjertekar og metabolisk sygdom.
Maria udfører de genetiske analyser og håndterer det elektroniske spørgeskema. Maria har forskningserfaringer med både genetisk- og miljørelateret epidemiologi og arbejder med at forstå de mekanismer, som beskytter individer i høj risiko for psykisk sygdom mod at sygdommen udvikles.
Khoa er ansvarlig for opsætning af elektroniske spørgeskemaer og håndtering af data til Danmarks Statisik. Khoa har forskningserfaring inden for Staphylocoocus aureus bærertilstand i næsen og arbejder med at forstå mekanismer, som er involveret i bærertilstanden og risikoen for udvikling af infektioner. Desuden undersøger han om vores arvemasse har betydning for influenzavirus infektion og sværhedsgraden af disse.